İstanbul'da okullar tatil mi? 14 Aralık 2016 Çarşamba

İstanbul'da 14 Aralık Çarşamba okullar tatil olacak mı? Vali Vasip Şahin'den kar tatili açıklaması geldi mi? İstanbul'un doğusunda etkisini gösteren kar yağışı sonrası öğrenciler kar tatili haberini bekliyor. İstanbul hava durumu ve tatil haberleri ile ilgili detaylar kamusaati.com adresimizde.

İstanbul'da okullar tatil mi? 14 Aralık 2016 Çarşamba
14 Aralık 2016 Çarşamba 00:20

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece yarısı etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen verilere göre yoğun kar yağışının görüldüğü İstanbul'da 14 Aralık 2016 Çarşamba günü de yağış olacak. Peki İstanbul'da bugün okullar tatil edilecek mi? Binlerce öğrenci tarafından İstanbul Valisi Vasip Şahin'e sosyal medyadan mesajlar yağdı.  

İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürüken, İstanbul Valiliği'nden henüz kar tatili açıklaması gelmedi. Öğrenciler okulların tatil edilmesi bekleniyor ancak İstanbul Valiliği ve İL MEM henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. İstanbul kar tatili ile ilgili İstanbul Valiliği'nde herhangi bir resmi açıklama gelirse veya İstanbul Valisi Şahin tatille ilgili herhangi bir açıklama yaparsa Kamu Saati olarak bu haberi burada paylaşacağız. 

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul'da 14 Aralık Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor. İstanbul'da beklenen hava durumu ise şu şekilde;

Parçalı ve çok bulutlu,İstanbul ve bölgenin doğusu aralıklı kar yağışlı

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin 4 ila 6 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzey yönlerden kuvvetli zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.