İngilizce temel ihtiyaç ise Kanada dil okulları yanınızda

İngilizce öğrenmek artık ikinci ihtiyaç olmaktan çıktı, temel ihtiyaç haline geldi” sanırım bu tezi çürütmek için çok çaba sarf etmek gerekecektir.

İngilizce temel ihtiyaç ise Kanada dil okulları yanınızda
08 Haziran 2017 Perşembe 16:40

Günümüzde iş alanlarının, okulların hatta sinema dünyasının bile İngilizce dili üzerine döndüğünün farkında olmayan kaç kişi var? Sanırım bu gerçeği görmezden gelebilecek hiç kimse yoktur varsa da muhtemelen henüz dış dünya ile tanışmamıştır. Bugün hangi iş yerine başvuruda bulunursanız bulunun, hangi teknolojik alanda gelişmeleri daha yakından takip etmek isterseniz edin veya herhangi bir yabancı sinemanın içeriği hakkında daha kapsamlı bilgilere sahip olmak isterseniz isteyin, karşınıza İngilizce çıkacaktır. Diğer alanlar çok önemli olmasa da sosyal anlamda gelişmiş olmak ve daha kariyerli bir iş alanına sahip olmak için kesinlikle önemli bir konu olduğunu belirtebiliriz. Öyleyse şunu diyebiliriz; “İngilizce öğrenmek artık ikinci ihtiyaç olmaktan çıktı, temel ihtiyaç haline geldi” sanırım bu tezi çürütmek için çok çaba sarf etmek gerekecektir. Peki, dil bu kadar önemli ise öğrenmek için ne gibi adımlar atmak gerekiyor? Öncelikle kendi sosyal düzeyinizi ve ekonomik düzeyinizi göz önünde bulundurun, yurtdışında dil eğitimi almak ile yurtiçinde eğitim almak arasındaki ekonomik rakam farkını hesaplayın, mutlaka yurtdışında eğitim almak daha cazip gelecektir. Özellikle de Kanada dil okulları gibi kaliteli eğitime sahip olmanın yanında ekonomik rakamların sunulduğu okullarda eğitim almak, çok daha cazip gelecektir. Neticede ülkemizde eğitim veren okulların bedava bir eğitim vermedikleri hatta bazen yurtdışından daha yüksek rakamların ortaya çıkabileceği bir gerçek ile karşı karşıyayız.

kanada-dil-okullari3.jpg

Daha kalitelisi için Kanada

Kanada, Kuzey Amerika Kıtasının en kuzeyinde kalan ülkedir, ülkenin resmi dili İngilizcedir ve sosyal hayat tamamen bu dil üzerinde dönmektedir. Sosyal hayattan kastım dar anlamda değil, geniş kapsamdadır. Finans, ekonomi, kültür, eğitim, eğlence vs. hepsini içine kapsayabilecek kadar geniş anlamda bir sosyal yaşamdan söz ediyorum. Böyle bir ülkede eğitim almak nasıl olur sizce? Öğrenmek istediğiniz dil İngilizce ve İngilizce dışında başka bir dilin konuşulmadığı bir ülkede kaldığınızı düşünün, böyle bir yerde bırakın kursa veya eğitim okullarına gitmek, burada hayatta kalmak bile İngilizce öğrenmeyi kolaylaştırır varın bir de siz Kanada dil okulları ile eğitim aldığınızı düşünün… Kesinlikle en kaliteli şekilde eğitim alabilir, istediğiniz seviyede İngilizceyi konuşabilir hatta ülkenize döndüğünüzde kişisel olarak dil eğitimciliği bile yapabilirsiniz, tabi ki ülkeden dönmek isterseniz… Kanada’da yaşamın çok rahat olduğu ile ilgili bilgi vermeye gerek yok sanırım, sosyal hayat, ekonomik şartlar, sosyal güvence ve iş alanlarında kendini her geçen gün geliştiren ve geliştirmeye devam eden bir ülkeden söz ediyoruz, böyle bir yerde kalmayı elbette siz de istersiniz ama bunun için o ülkenin diline hakim olmanız gerekiyor. İşi riske bırakmaya gerek kalmadan Kanada dil okulları konusunda tercih yapmanız, sanırım büyük oranda işinizi kolaylaştırmaya yetecektir.

Nereden başlamalı?

Herkes dil öğrenmek ister ama herkes doğru adım atamaz. Bazen çok basit araştırmalar olmasına rağmen göz ardı edildiği için istenen yeri tutturmak biraz zor olabiliyor, bu aslında her alanda böyledir sadece dil okulları konusunda geçerli bir şey değil. Kanada dil okulları söz konusu olsa da doğru bir karar verebilmek için doğru yerden başlamak gerekiyor. Sözü çok fazla uzatmadan, eğer Kanada’da eğitim görmek istiyorsanız internet sitelerinden okullar hakkında araştırma yapmaya başlamakla işe koyulmalısınız ancak bu şekilde yaptığınızda isabetli bir karar verebilir be İngilizceyi en net şekilde öğrenebilirsiniz.

Detaylı bilgi: http://www.egitimal.com/kanada-dil-okullari

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.