İki ilçede okullar tatil edildi!

Türkiye'nin bazı il ve ilçelerinden gelen okul tatili haberlerine iki yenisi daha eklendi. Hayatı olumsuz yönde etkileyen hava koşulları nedeniyle iki ilçede daha okullar tatil edildi.

İki ilçede okullar tatil edildi!
18 Ocak 2016 Pazartesi 23:44

Okul tatili haberlerine en çok sevinen şüphesiz öğrenciler oluyor. Hergün merakla tatil haberi bekleyen öğrencilerden bazıları istedikleri haberleri alıyor. Samsun'un Havza ve Çankırı'nın Çerkeş ilçesinden de tatil haberi geldi.

Samsun'un Havza ve Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde, olumsuz hava koşulları sebebiyle ilk ve orta dereceli okulların 19 Ocak Salı günü bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Havza ve Çerkeş'te tüm ilk ve orta dereceli okullar ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullar, yarın tatil edildi.

Yetkililer, Havza ilçesinde milli eğitime bağlı okullarda görev yapan engelli personelin de aynı gün izinli sayılacağını açıklamalarına ekledi.


Etiketler; #kar tatili
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.