Gaziantep'te okullar tatil olacak mı? 22 Aralık kar tatili açıklaması

Gaziantep'te yarın okullar tatil mi? 22 Aralık 2016 Perşembe günü kar yağışı devam ediyor. Peki Gaziantep'te eğitime ara verilecek mi? Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kar tatili açıklaması ile ilgili detaylar haberimizde.

Gaziantep'te okullar tatil olacak mı? 22 Aralık kar tatili açıklaması
21 Aralık 2016 Çarşamba 23:13

Gaziantep'te yoğun kar yağışı nedeniyle, öğrenciler yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.  Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliği tatil konusunda açıklama yaptı. Peki Gaziantep'te okullar tatil olacak mı? İşte detaylar.

Gaziantep'te yarın okullar tatil mi?
 

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açıklaması şöyle :

'Alınan meteorolojik uyarılar,   bölgemizde görülen kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle, ulaşımda da yaşanabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak ilimiz merkez ilçelerindeki (Şahinbey, Şehitkâmil, Oğuzeli) ve kaymakamlıklarca alınan karar neticesinde Araban, İslahiye, Nurdağı, Yavuzeli´nde de 22 Aralık 2016 Perşembe günü (yarın), resmi ve özel ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. 

Ayrıca taşımalı eğitim kapsamında olan il genelindeki bütün resmi ve özel öğretim kurumlarında da eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Söz konusu karar ve 03.12.2002 tarih ve 58 Sayılı Başbakanlık Genelgeleri uyarınca, olumsuz hava şartları nedeniyle, kamu görevlisi malul ve engelliler, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince izinli sayılacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personel de bir gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. '

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.