Fatih Projesine ilişkin hazırlanan 'EBA Kamu Spotu' yayına verildi

İzmir EBA ekibi tarafından Fatih Projesine ilişkin hazırlanan kamu spotu yayına verildi. Fatih Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) için hazırlanan kamu spotunun amacı kamuoyunda farkındalık oluşturmak.

Fatih Projesine ilişkin hazırlanan 'EBA Kamu Spotu' yayına verildi
07 Ekim 2016 Cuma 13:49

İzmir EBA ekibi tarafından kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan Fatih Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) “EBA Kamu Spotu” yayınladı.

Fatih Projesi kapsamında İzmir MEM EBA Ekibi tarafından Eğitim Bilişim Ağı (EBA) için içerik geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Gerek İzmir’de gerçekleştirilen çalışmalar ve yüzyüze eğitimler sırasında öğretmenlerden gelen talepler; gerekse çeşitli iletişim kanalları ve platformlarıyla başka illerdeki öğretmen ve yöneticilerin beklentilerinin belirlenmesiyle, EBA’yı tanıtan bir kamu spotuna ihtiyaç olduğu tespit edildi. Bunun üzerine kollarını sıvayan İzmir EBA ekibi;“EBA Kamu Spotu” nu hazırladı.



İzmir EBA ekibi, Fatih Projesi’nin ve onun en önemli içerik bileşeni olan EBA’nın, eğitimin tüm paydaşları açısından topluma kazandırdığı devrim niteliğindeki yeniliklere dikkat çeken bir kamu spotu hazırlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer YAHŞİ’nin destekleriyle, toplumu bilgilendirmek, EBA ve Fatih Projesi hakkında bir farkındalık oluşturmak, yüzyılın bu en önemli projesine dikkat çekmek için hazırlanan kamu spotu Eğitim Bilişim Ağı (EBA) da yayınlandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.