Elmadağ'da “Okuyan Veliler, Yeşeren Nesiller” projesi başlatıldı

Ankara Elmadağ Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda “Okuyan Veliler, Yeşeren Nesiller” projesi başlatıldı. Şehit Miraç Yıldırım İlkokulu koordinatörlüğündeki projenin tanıtım programına Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Gazi Şahin, Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, Şube Müdürümüz Dursun Karakuş katıldı.

Elmadağ'da “Okuyan Veliler, Yeşeren Nesiller” projesi başlatıldı
09 Şubat 2018 Cuma 16:07

Elmadağ'daki Şehit Miraç Yıldırım İlkokulu koordinatörlüğünde “Okuyan Veliler, Yeşeren Nesillerprojesi başlatıldı. Ankara Elmadağ Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan okullarda proje hakkında e-konferans sistemi ile tanıtım yapıldı. Tanıtım programına Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Gazi Şahin, Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, Şube Müdürümüz Dursun Karakuş, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Alaş, açılıştaki konuşmasında, proje çerçevesindeki okulların kütüphalerinin aktif halde kullanıma sunulacağını, proje kapsamında toplanan kitaplarla kütüphalerin zenginleştirileceğini, haftada bir gün öğrenci velileri ile birlikte kitap okuma etkinliği düzenleneceğini, okuma-yazma bilmeyen başta veliler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza yönelik okuma-yazma kursları açılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Sayın Gazi Şahin yaptığı konuşmada ise kitap okumanın önemine vurgu yaparak, öğrenci ve velilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak için bu projenin çok önemli olduğunu ve projeye Belediye olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl konuşmasında proje ile ilgili bilgi verdi. Eranıl, desteklerinden dolayı Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Gazi Şahin başta olmak üzere, tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür etti.

E-Konferans sistemi ile okullara görüntülü olarak bağlanılarak proje ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Program sonunda Belediye Başkanı Gazi Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl tarafından, yeni açılacak olan kütüphane için ilk kitaplar hediye edildi. Başkan Şahin, okulun kütüphanesi ile ilgili ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını, daha çok kitap ve kütüphane araç gereçlerinin teminini gerçekleştirceklerini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.