Eğitimde Bit Entegrasyonu eğitimleri başladı

Ankara'da Ankara Kalkınma ajansı tarafından finanse edilen eğitimde bit entegrasyonu projesi için eğitimler başlatıldı.

Eğitimde Bit Entegrasyonu eğitimleri başladı
21 Şubat 2018 Çarşamba 16:55

Ankara Polatlı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünce sunulan Ankara Kalkınma ajansı tarafından finanse edilen eğitimde bit entegrasyonu (digital ortamda eğiticilerin eğitim ) projesi kapsamında eğitimler başlatıldı.

İlçedeki İmam Hatip Ortaokulunda yapılan eğitimlere 35 öğretmen katıldı.

Eğitimleri yerinde izleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Kılıç, projenin amaçlarını ve hedeflerini şu sözlerle özetledi;

“Projenin amacı ülkemizin geleceğine hizmet etmektir. Eğitim hizmetlerinin niceliğini ve niteliğini artırmak, bilgi iletişim teknolojilerinin öğretme öğrenme sürecine etkili entegrasyonu için öğretmenlerin gerekli bilgi ve becerilerine sahip olmaları amaçlanmaktadır. Projenin içeriğinde ise teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde, hayatın her alanında olduğu gibi eğitim alanında da yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Teknolojik kaynaklar tek başına yeterli olmamaktadır. Önemli olan bu kaynakları etkili biçimde yönetebilmek ve kullanabilmektir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.