Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden birincilik

Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Ortaöğretimde Kurumsal Dış Değerlendirme Raporunda Ankara Genelinde birinci oldu.

Çankaya Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden birincilik
04 Aralık 2018 Salı 23:16

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Tapu Kadastro Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Meslekî ve Teknik Ortaöğretimde Kurumsal Dış Değerlendirme Raporunda Ankara Genelinde birincilik elde etti.

Meslekî ve teknik eğitimde gelişmesi gereken alanların belirlenmesi, araştırmalarla irdelenip daha iyi verilere ulaşabilmesi adına hazırlanan raporda okulumuz Ankara il genelinde ilk sırayı almıştır. Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Okul Müdürümüz Sayın Fatih AŞKIN, şunları söyledi:

“ Öğrenci Başarıları, Rehberlik Çalışmaları, Devamsızlık ve Disiplin Durumları kategorilerinde Ankara genelinde 1. Sırada olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen performans izleme ve değerlendirme çalışmalarının bir parçası olarak ilk kez 2017-2018 eğitim-öğretim yılında hazırlanan bu rapor sonrasındaki okulumuzun başarısı bizi mutlu etmiştir. Okulumuzu her güne yeni bir farkındalık düşüncesiyle özverili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sürecin tamamlanmasında ve raporun hazırlanması sonucunda Ankara İl genelinde okulumuzu birinci sıraya taşıyan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VELİ YAZIN - 5 yıl önce
TEBRİK EDERİM
Avatar
efe eryılmaz - 5 yıl önce
müdürüm fatih aşkın harikasınız.okulumu çok seviyorum.
Avatar
Cemal yigit - 5 yıl önce
Basari dersen başarı kişilik dersen kişilik.tesekkurler fatih askin müdürüm.Sizin gibilere çok ihtiyacımız var ama mutfağa sizin gibilerini almıyorlar malesef