Çanakkale'de okullar 1 hafta tatil edildi

Çanakkale dünden bu yana, deprem fırtınasıyla beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Artçı sarsıntıların devam ettiği Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde okullara bir gün ara verilmesine karar verildi.

Çanakkale'de okullar 1 hafta tatil edildi
07 Şubat 2017 Salı 19:43

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yürekleri ağzılara getiren depremlerin etkisi devam ediyor. Artçı sarsıntıların zaman zaman hissedildiği Çanakkale'de depreme yönelik yeni kararlar alındı. Bu kararlara göre Çanakkale Ayvacık ilçe merkezi ve köylerinde okulların bir hafta tatil edildiği açıklandı.

Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan açıklamaya göre, 08-09-10 Şubat 2017 Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ayvacık ilçesindeki okul ve kurumlarda eğitim-öğretime ara verildiği duyuruldu.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, tatil kararının ilçede iki gündür süren çeşitli büyüklüklerdeki depremler nedeniyle alındığını belirtti. ‬

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.