'Bonus Hoca' Keçiören'de seminer verdi

Bonus Hoca adıyla bilinen Süleyman Beledioğlu Keçiören Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine seminer verdi.

'Bonus Hoca' Keçiören'de seminer verdi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bonus Hoca adıyla bilinen Süleyman Beledioğlu tarafından Keçiören Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine bir seminer verildi. 

Sınava hazırlanma teknikleri konusunda uzun süredir çeşitli seminerler veren ve eğitim camiasında Bonus Hoca olarak bilinen Süleyman Beledioğlu verdiği seminerde sınav hazırlama tekniklerini anlattı. Beledioğlu dersi  dikkatli çalışma tekniklerinden yüksek performans kurallarına kadar pek çok konuda öğrencilere seminer verdi.

Sınavlar konusunda yayımlanmış çok sayıda kitabı bulunan Süleyman Beledioğlu sınavların stres ve psikolojik etkenlerle zorlaştığına dikkat çekiyor. Sınav öncesinde dikkat toplama yoğunlaşma ve sınav sırasında da stresle mücadele etmenin önemli olduğunu belirten Beledioğlu konuyla ilgili bilimsel çalışmalar yapıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.