Bakan Yılmaz, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Moore ile görüştü

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore’u makamında kabul etti.

Bakan Yılmaz, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Moore ile görüştü
06 Eylül 2016 Salı 17:04

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, nezaket ziyareti için gelen Moore ile Suriyeli sığınmacı çocukların eğitimleri ile ilgili de bilgi alışverişinde bulundu.
 
Türkiye'nin her alanda İngiltere ile iş birliğini geliştirmek istediğini belirten Yılmaz, “Millî Eğitim Bakanlığı olarak da eğitim alanında ne yapılması gerekiyorsa İngiltere ile ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Bin kişinin üzerinde öğrencimiz İngiltere’de eğitim görüyor. Yine binin üzerinde öğrenci de kendi özel gayretleriyle İngiltere’de eğitim görüyor.” bilgisini paylaştı.
 
İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore da, Türkiye ile İngiltere arasında özellikle eğitim sektöründe yapılan iş birliğinin çok geniş bir yelpazeyi kapsadığını dile getirdi.
 
Kabulde Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Funda Kocabıyık da yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.