Atletizm Federasyonunu şaşırtan müdür

IAAF Çocuk Atletizmi Türkiye Koordinatörü Necdet AYAZ, son günlerde gerçekleştirdiği etkinlikler için Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür etti.

Atletizm Federasyonunu şaşırtan müdür
21 Aralık 2015 Pazartesi 18:42

Son günlerde adını birçok etkinlikle duyuran Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü spor alanında gerçekleştirdiği etkinlikler ile Türkiye Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı aynı zamanda IAAF Çocuk Atletizmi Türkiye Koordinatörü Necdet AYAZ tarafından tebrik edildi. 

IAAF (Uluslar arası Atletizm Federasyonu) ile Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü “Çocuk Atletizmi Eğitmeni” projesi kapsamında 70 öğretmene eğitmen sertifikalarını vermek üzere Şehit Rıfat Çelik İlkokulunda düzenlenen törende Türkiye Atletizm Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı aynı zamanda IAAF Çocuk Atletizmi Türkiye Koordinatörü Necdet AYAZ, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tugay Gözüm’e de sportif faaliyetlere gösterdiği ilgilen dolayı teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir ay bile geçmedi, ikinci kez antrenörlük kursu talebi gelince şaşırdık. Duyduğumuz memnuniyet ise bambaşka. İlk kez bir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle çalışıyoruz hem de. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tugay GÖZÜM'e attığı bu büyük adımdan ötürü teşekkür ediyorum."

Etimesgut Çocuk Atletizmi Eğitmeni Sertifika Töreni


Tugay GÖZÜM ise "Öncelikle Federasyon Başkanımız Sayın Fatih ÇİNTIMAR'a ve ekibine şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Spor sayesinde tüm çocuklarımıza dokunmak ve onları obeziteden, vandalizmden, madde bağımlılığından uzak tutmak istiyoruz. Çocuklara bilişsel, duyuşsal ve psiko-motor alanda hitap eden beden eğitimi ve sporu çok önemsiyoruz. İlçemizde spor branşlarını yaygın hale getirmek istiyoruz. Sağlıklı ve dengeli bireyler yetiştirmek için spor kültürü bilincini çocuklara aşılamak istiyoruz. Bu konuda çalışmaları yürüten komisyon üyelerine teşekkür ediyorum." 

İsviçreli sporcu Coraline Chapatte, Atletizm Federasyonuyla birlikte seminere katıldı. Coraline kendi web sayfalarında Atletizm Federasyonunu konu alan haber yaptığı için Necdet Ayaz tarafından plaketle ödüllendirildi.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GORNESLİ - 8 yıl önce
' müdür ' kavramının zihinlerdeki koltukla bütünleşen,sadece emir verir ! imajından ; lider ve sahada devamlı varlığını hissettiren yenilikçi algıda bir eğitim yöneticisi imajını vermesi açısından güzel bir örnek haber..
Avatar
Ahmet YANDIM - 8 yıl önce
Gerçek bir gönül ve hizmet adamı.Seni seviyoruz çalışkanlık abidesi kardeşim.
Avatar
misafir - 8 yıl önce
Tugay Gözüm e ve federasyon başkanına biz de teşekkür ediyoruz
Avatar
Raika Çizmelioğlu - 8 yıl önce
Müdürümüzü tebrik ediyorum...
Avatar
Muktedir GÖZÜM - 8 yıl önce
Hocamıza biz de teşekkür ediyoruz, kendisi gerçekten işini seven ve hakkıyla yapan bir eğitimci.
Avatar
Muhammet gozum - 8 yıl önce
Görev Ada'mı müdürüm saygılar
Avatar
aysun - 8 yıl önce
tebrikler iki kuruma da...
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Spor gençliğin ilacı, çalışmalar artarak devam etmeli.