Ardahan'da eğitim kurumlarına 'paralel' operasyonu

Ardahan Valiliği il genelindeki 'paralel devlet' operasyonları kapsamında bazı eğitim kurumlarında arama yapıldığını belirtti.

Ardahan'da eğitim kurumlarına 'paralel' operasyonu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Valilik tarafından yapılan açıklamada il genelinde devam eden 'paralel devlet operasyonları' kapsamında bazı eğitim kurumlarında arama yapıldığını belirtti. Yapılan aramalarda bazı bilgi ve belgelere ulaşıldığını aktaran Valilik, çalışmaların devam edeceğini ilan etti.

Yapılan açıklamada çok sayıda bilgi ve belge ile çeşitli  bilgisayar imajlarına el konulduğunu söyleyen Valilik yapılan araştırmaların devam ettiğini bildirdi. Gelen bilgiye göre iki eğitim kurumuna yapılan baskında yanızca arama yapıldı. Yapılan aramaların Ankara Anayasal Suçlarla Mücadele Savcılığı tarafından istenildiği belirtiliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.