AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı

AÖF kayıt yenileme tarihleri resmen başladı. AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? AÖF harç yatırma işlemleri nasıl yapılır? Açıköğretim kayıt yenileme ne zamana kadar sürecek? İşte ayrıntılar:

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bir süre önce Anadolu Üniversitesi akademik takvimde ilan edilen AÖF kayıt yenilme tarihleri resmen başladı. 23 Ekim 2015 tarihine kadar devam edecek AÖF kayıtları kapsamında daha önce kayıt olan ara sınıflar kayıt yenileyecek. 

Anadolu Üniversitesi diğer fakültelerinde yapılmayan bir yöntemle bu yıl da AÖF derslerini 30 kredi olacak şekilde öğrencilerin sistemine ekleyecek. Kayıt yenileme dönemlerinde bu derslerden ekleme ya da silme yapabilecek öğrenciler toplam 45 ECTS kredisi kadar ders seçebilecekler. Bu işlemler için de kayit.anadolu.edu.tr kullanılabilecek.


AÖF kayıt yenileme işlemleri için tıklayınız.


 

AÖF kayıt yenileme harçları ödemesi nasıl yapılır?

12-23 Ekim tarihleri arasında fakülte tarafından sisteme yüklenen dersler ya da öğrencinin seçtiği dersler sonucunda hesaplanan ücret web sayfasında açılır pencere olarak çıkacaktır. Buradan ücretini ödeyemeyenler için de TC kimlik numarası ile Vakıfbank şubelerinden ve bankamatiklerinden AÖF harç sorgulama ve ödeme işlemleri gerçekleştirilebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.