AÖF'den öğrencilerine önemli uyarı - Yapamayacaklar

Anadolu Üniversite, AÖF ile ilgili öğrencilerine uyarıda bulundu. 24 Şubat 2017 tarihinde bitecek olan bahar dönemi için kayıt yenilemede son güne kalan öğrenciler kredi kartı ile ödeme imkanından yararlanamacaklar.

AÖF'den öğrencilerine önemli uyarı - Yapamayacaklar
23 Şubat 2017 Perşembe 13:02

13 Şubat 2017 tarihinde başlayan ve 24 Şubat 2017 tarihine kadar uzatılan AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri için Anadolu Üniversitesi uyarıda bulundu.

İşlemler hakkında açıklama yapan Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, kredi kartı ile ödeme yapan öğrencilerin kayıt yenileme işlemini son güne bırakmamasını istedi. Aksi takdirde kredi kartı ile ödeme yapılamacağı bildirildi.

İşte Prof. Dr. Güney'in açıklaması:

“Çok önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum. Son gün kredi kartıyla ödeme maalesef yapılamamaktadır. Bu yüzden öğrencilerimizin kayıt yenileme işlemlerini son güne bırakmamalarını öneriyoruz. Eğer son güne bırakmış öğrencilerimiz varsa da bunu ATM’leri kullanarak yapmasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca üniversite olarak öğrencilerimize, internet ve telefon aracılığıyla verdiğimiz öğrenci destek sistemimiz aktif olarak çalışıyor. Öğrencilerimizin kayıt yenileme esnasında takıldıkları noktalarda bize ulaşarak destek almalarını bekliyoruz. Bir de öğrencilerimize, kayıtlarını yaptıktan sonra bürolardan kitaplarını almaları gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.