Ankara Üniversitesinden kapatılan üniversite öğrencileri için kayıt açıklaması

Ankara Üniversitesi kapatılan üniversitelerden gelen öğrencilerin kayıt tarihleri ve nasıl kayıt yapılacağı hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Ankara Üniversitesinden kapatılan üniversite öğrencileri için kayıt açıklaması
26 Eylül 2016 Pazartesi 11:30

Ankara Üniversitesi, KHK ile kapatılan üniversitelerden gelen öğrenciler için dün yaptığı açıklamada pazartesi günü kayıt yeri ve tarihi için açıklama yapacağını bildirmişti. Bugün yazılı açıklama yapan Ankara Üniversitesi, kapatılan üniversitelerden gelen öğrencilerin 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında başvuru yapabileceklerini duyurdu.

Öğrenciler e-Devlet üzerinden veya üniversiteye başvuru yaparak kayıtlarını tamamlayailecekler.

Ankara Üniversitesi'nin duyurusu:

"Kapatılan üniversitelerden Üniversitemizi tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrenciler 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden veya üniversitemize başvuru yaparak kayıtlarını tamamlayacaklardır.

Bu kapsamdaki öğrencilerden, kayıtlarını e-Devlet üzerinden yapmak isteyenler Pazartesi günü e-Devlet kapısı üzerinden açılan sistem üzerinden kayıtlarını yapabileceklerdir. Bu şekilde kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt için ayrıca üniversitemize gelmelerine gerek yoktur.

Üniversitemize gelerek kayıt yaptıracak öğrenciler, öğrenci bilgileri Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)’nden henüz aktarılmamıştır. Bu nedenle Pazartesi öğleden sonra oidb.ankara.edu.tr adresinde yayımlanacak ilanımızda kayıt için gerekli belgeler ile hangi tarih ve saatte kayıt yaptıracağınız duyurulacaktır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.