Ankara Keçiören'in yeni değeri Elif Koleji açıldı

Ankara'nın Keçiören İlçesinde, eğitim dünyasına büyük katkıları olacak, Elif Koleji'nin açılışı gerçekleşti. 18 Mart gibi önemli bir tarihte açılışı gerçekleşen açılışa, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK ve çok sayıda kişi katıldı.

Ankara Keçiören'in yeni değeri Elif Koleji açıldı
18 Mart 2017 Cumartesi 21:40

Ankara eğitim alanında yeni bir değer kazandı. Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde Elif Koleji büyük katılım ile hizmete açıldı.  Elif Koleji'nin açılışına çok sayıda konuk katıldı. Açılışa AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Avukat Zafer Çoktan, Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve çok sayıda eğitimci, öğrenci ile vatandaş katıldı. 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Elif Koleji Kurucu Müdürü Hakan Karagöz, 18 Mart Çanakkale Zaferinin Yıldönümü ile ilgili konuştu. Karagöz, "18 Mart'ta Çanakkale'de Lise ve Üniversite Gençliği o dönemde şehit düştü. 1915'te TIP fakültesi öğrencileri Çanakkale'de 3 saatte şehit olmuş ve 1921'de fakülte hiç mezun verememiştir. Genç Türkiye, kurulduğunda en büyük sıkıntıyı okumuş insan tasvirli insanlardan yaşadı." dedi.

Hakan Karagoz

Elif Koleji'nin yeni nesilleri yerli ve milli hedeflere göre eğiteceklerini ifade eden Hakan Karagöz, "Elif Koleji İnşallah, yerli ve milli hedefleri yetiştirecek." açıklamasında bulundu.

Hakan Karagöz, yapılan en iyi yatırım eğitime yapılan yatırım olduğunu belirterek açılışa katılanlara teşekkürlerini iletti. 

Keçiören'e yeni bir değer kazandırıyoruz

Elif Koleji'nin açılışında konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Ben Mutluyum, Keçiören'e yeni bir değer kazandırıyoruz. Bunlar bir değerdir ve bu değerler sahip çıkılması gerekiyor. 18 Mart gibi anlamlı bir günde açılması önemli." dedi. 

Mustafa Ak

Türkiye'nin gelecek nesillerini yetiştirecek eğitim kurumlarını açtıklarını ifade eden Mustafa Ak, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu ve öğretmenlerimizin göz bebeği olduğunu söyledi.

Elif Koleji'nin açılmasının hayırlara vesile olmasını dileyen Mustafa Ak; "Kolejin açılışı, hayırlı olsun ve güzel hizmetlere vesile kılsın." dedi.

Eğitimcilerin Eğitime yatırım yapıyor olması önemli

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, açılışa özel gerçekleştirdiği konuşmasında önemli noktalara değindi. Elif Kolejinin açılmasının hayırlı olmasını dileyen Ahmet Gündoğdu,  
Eğitimcilerin Eğitime yatırım yapıyor olmasını önemsediğini ve bu durumun büyük önem arzettiğini söyledi.

Ahmet Gündoğdu

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Elif Koleji'nin Elif ismi ile açılmasını ve eğitimcilerin öncülük etmesini önemsediğini tekrar hatırlatarak, "Biz özgürlüğümüzü genişletmeye, yeni istihdamlar oluşturmaya devam edeceğiz" dedi. 

Elif Koleji Acilis

Eğitim Bir-Sen Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy'un duası ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti sonrasında kurdele kesme törenine geçildi. Elif Koleji'nin açılışında kurdeleyi, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Avukat Zafer Çoktan, Eğitim Bir-Sen 3 Nolu Şube Başkanı Ahmet Aydınsoy, Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Eranıl ve Hakan Karagöz birlikte kesti. 

Elif Koleji

Kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlar, Elif Koleji'ni gezdi. Sınıfları ve Koleji inceleyen konuklara ikram yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canberk özen - 6 yıl önce
Fiyat ları ne kadar
Avatar
İnci koktas - 5 yıl önce
Hayırlı olsun buradan yazmam ne kadar doğru bilemedim ama yinede bir ricam var kamudan emekliyim çeşitli kamu kuruluşlarında yönetici asistanı olarak görev yaptım ve emekli oldum şimdi tekrar çalışmak ve bir şekilde kendimi koreltmemmek adına iş arıyorum pozisyonuna uygun bir konumda bana yardımcı olursanız sevinirim iyi günler tel05307019343 iyi günler