Ankara'da Okullar Tatil Olacak Mı? 30 Aralık Cuma

Yurt genelinde beyaz esaret hüküm sürüyor. Son dakika alınan bilgilere göre Ankara'da kar yağışı şiddetini arttıracak. Peki Ankara'da yarın (30 Aralık Cuma) okullar tatil mi? Ankara Valiliği açıklama yaptı mı? Detaylar haberimizde.

Ankara'da Okullar Tatil Olacak Mı? 30 Aralık Cuma
29 Aralık 2016 Perşembe 20:35

Meteorolojii uyarı üstüne uyarı yapmaya devam ediyor. Türkiye beyaz esarete teslim oldu. Son dakika alınan bilgilere göre Ankara'da kar yağışı şiddetini arttıracak. Yapılan uyarılar üzerine öğrenciler gözünü valiliğe çevirdi. Peki valilikten bugün için de öğrencilerin yüzünü güldürecek tatil haberi gelecek mi? İşte detaylar.

Ankara'da kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Ankara'da hava sıcaklığı 4 santigrat dereceyi gösterirken, nem oranı ise %74 rüzgarın hızı ise 4 km/s olarak ölçüldü.

Ankara Valiliğinden henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapıldığı anda buradan sizlerle paylaşacağız.

Ankara'da dün akşam başlayan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmişti. Ankara Valisi Erkan Topaca kar tatilini, öğrencilere resmi Twitter hesabından duyurmuştu. Vali Topaca paylaştığı Tweet'te " Sevgili öğrenciler, kar yağışı dolayısıyla 29/12/2016 tarihinde, okullar bir gün süreyle tatil edilmiştir. Hepinize iyi tatiller dilerim" ifadelerini kullanmıştı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
__öğrenci__ - 7 yıl önce
lütfen bizi aydınlatırmısınız? bir taraftan 'tatil' çığlıkları, bir taraftan 'tatil değil' uyarıları geliyor. son gelişmeleri öğrenip hareket etmek istiyoruz.
Avatar
Canan - 7 yıl önce
Sayın Valimiz ,
Lütfen 30 Aralık 2016 cuma günü tatil yap çok sınavım ız var çslışıyım nolur
Avatar
Zübeyde Sungur - 7 yıl önce
Ankarada kar yağışı durmuş durumda şuan lütfen iptal edilsin kar tatili...! İPTAL EDİLSİN TATİL..!
Avatar
Selma - 7 yıl önce
Lütfen tatil olsun
Avatar
Ece - 7 yıl önce
Artık doğru düzgün bi açıklama yapılsın