Ankara'da lise öğrencilerine kazanım değerlendirme ortak sınavı yapıldı

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine kazanım ortak değerlendirme sınavı yaptı. İl genelinde yapılan kazanım deneme sınavının cevapları ve sonuçları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Ankara'da lise öğrencilerine kazanım değerlendirme ortak sınavı yapıldı
04 Ocak 2017 Çarşamba 11:50

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kazanım değerlendirme ortak sınavı Ankara il genelinde yapılacak. Öğrencilerin ve okulların durumlarının değerlendirilmesi için yapılan kazanım ortak sınavı Ankara'da yapılacak. 

9-10-11 ve 12. sınıf öğrencilerin katılacağı deneme sınavına tüm öğrencilerin katılımının önemine vurgu yapıldı. Sınava giren öğrenciler deneme soru ve cevaplarını merak ediyor. Sınavın soru ve cevapları açıklandığında haberimizden öğrenebileceksiniz. 

Ankara İl MEM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Sayın velilerimiz yarin il genelinde ortaokul ve liselerin tamaminda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafindan organize edilen kazanım değerlendirme ortak sınavı yapılacaktır. Varsa daha önce kararlaştırılmış yazılı sınavlar ertelenecek. Sınavın amacı il genelinde öğrencilerin durumunu dolayısıyla okulların durumlarını değerlendirmek Ankara'da olacak.                        
Yarın bütün Ankara il genelinde anadolu ve fen liselerininden 9 10 11 ve 12 sınıf öğrencilerinin gireceği bir deneme sınavı yapılacaktır. Öğrencilerimizin bütün il içerisindeki durumunu göreceğimiz bu deneme sınavına tüm öğrencilerimizin katılımı çok önemlidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nur sultan - 7 yıl önce
Cevapları yayınlanip yazılanmadiğini biliyor musunuz acaba
Avatar
Bengi - 7 yıl önce
Sınav sonuçları ne zaman açıklancak ?