Ankara'da Kız Yurtları

Ülkemizin başkenti Ankara, yönetim merkezi olmasının yanı sıra çok iyi eğitim veren üniversiteleri ile de dikkat çekmektedir.

Ankara'da Kız Yurtları
30 Temmuz 2018 Pazartesi 09:26

Bundan dolayı kente her sene birçok yeni öğrenci gelir. Özellikle kız öğrencilerin barınması noktasında alternatif arayan kişiler, Ankara'da Kız Yurtları içinde farklı bir yere sahip olan Eylül Residence ile iletişime geçebilirler. Adından da anlaşılacağı gibi bir yurttan fazlasını, residence mantığıyla veren kurum, bu noktada kaliteli bir barınma hizmeti vaat ediyor. Kız öğrencilerine özel bir şekilde tasarlanmış olan işletme, gerek konumu gerekse de güvenli olması ile son derece ideal bir yer.

Oda Özellikleri

Yurt içinde ihtiyaca göre tasarlanmış değişik kapasitelere sahip odalar yer alıyor. Buna göre 1 kişilikten başlamak üzere 4 kişiliğe kadar uzanan odalar mevcut. Oda özellikleri ise şöyle;

  • Ankara'da kız yurtları sınıfındaki işletmenin odalarında elbise dolabı ve komidin yer almakta.
  • Daha rahat ve verimli çalışmak için sandalyeler de mevcut.
  • LCD, televizyon ise oda içinde dikkat çeken bir diğer özellik
  • Her odada kişilere özel olarak tasarlanmış raflar ve kitaplıklar yer alıyor.
  • Telefon ile iletişim sağlamanız mümkün.
  • Lüks odalarda klima da var
  • Bunun yanı sıra yatakların tümü bazalı bir şekilde dizayn edilmiş
  • Minibar, çalışma masaları ve banyo ile tuvaletin bulunduğu odalar, ayrıca internet bağlantısına da sahip.

içinde faaliyet gösteren kurum için 24 saat güvenlik ve kamera hizmeti mevcut. Bunun yanı sıra internet sınırsız. Ayrıca sabah kalktığınız zaman kahvaltı yapabilmeniz mümkün. Özel bir kilit sistemi uygulandığı için yabancı kişilerin yurt içine girmesi de söz konusu değil. Yurt içinde her türlü sağlık hizmetinin verildiği bir de revir var. 24 saat sıcak suya erişim sağlayabileceğiniz bu işletme içinde hem yemekhane hem de kafeterya mevcut. Odaların temizliği ise görevliler tarafından günlük bir şekilde yapılıyor. Hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilecek teras sayesinde, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bunun yanı sıra odalara servis de var. Ayrıca Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine En Yakın Kız Yurdudur. Kaynak http://www.eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!450/faliyetlerimiz-hacettepe-universitesi-tip-fakultesine-en-yakin-kiz-yurdu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.