Açık lise kayıt yenileme işlemleri başladı - Mesleki açık öğretim ve AÖL kayıt yenileme işlemleri

MEB açık lise yeni dönem kayıt işlemleri başladı. Açık lise üçüncü dönem sınav tarihlerinin 1 hafta erkene alınması sebebiyle açık lise üçüncü dönem kayıt işlemleri de erkene alındı. Açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi kayıt işlemleri 26 nisan 2016 itibariyle başladı. Açık lise kayıtları 5 Mayıs'a kadar devam edecek.

Açık lise kayıt yenileme işlemleri başladı  - Mesleki açık öğretim ve AÖL kayıt yenileme işlemleri
26 Nisan 2016 Salı 18:34

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre açık lise kayıtları 26 Nisan 2016 itibariyle başladı. 1 hafta sürecek açık lise kayıt işlemleri 5 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Açık lise ile birlikte açık öğretim meslek lisesi 3. dönem kayıt yenileme işlemleri de başlamış oldu. 

Açık lise kayıtlarını yenilemek isteyen öğrencilerin açık lise kayıt takvimine dikkat etmesi gerekiyor. 

Açık öğretim lisesi kayıt yenileme işlemlerini yapmak isteyen öğrencilerin kayıt yenileme ücretlerini bu süre içerisinde yapması gerekiyor. Kayıt yenileme ücretini yatıran AÖL öğrencilerinden aktif olarak öğrenci gözükenler veya sönük durumdaki öğrencilerin AÖL kayıt yenileme işlemleri sistem tarafından otomatik olarak yapılıyor. 

AÖL sisteminde silik durumdaki öğrencilerin ve mesleki açık öğretim lisesi öğrencilerinin kayıt yenileme işlemleri için AÖL bürolarına gitmeleri gerekiyor. 

AÖL üçüncü dönem sınavları 11 - 12 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.


Etiketler; #açık lise
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.