29 Ekim tatili 4 gün

29 Ekim tatili kaç gün? 29 Ekim 4 gün tatil olacak mı? 30 Ekim tatil mi? 29 Ekim tatilinde resmi açıklama geldi.

29 Ekim tatili 4 gün
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

29 Ekim tatilinin kaç gün olacağı bir süredir tartışılan konula arasındaydı. Konuyla ilgili bu gün resmi bir açıklama geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu 30 Ekim'i de tatil ilan ede bir genelgeye imza attı. 

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri dolayısıyla 29 Ekim günü 30 Ekim ve hafta sonunu da içine alacak bir şekilde genişletildi. Böylece 29 Ekim tatili 4 gün oldu. Ancak her zamanki gibi kurumlarda gereken asgari sayıdaki personel görev başında olacak. Özellikle sağlık hizmetleri konusunda aksama yaşanmaması için tüm tedbirler alınacak.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

"Sayın Başbakanımız 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgeyi imzalamıştır. Kurum yöneticileri gerekli asgari personeli görev başında bulunduracaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.