27 Aralık Salı hangi illerde okullar tatil oldu?

27 Aralık 2016 okullar tatil olacak mı?Yurdun birçok yerinde etkisini gösteren kar yağışı eğitime engel oluyor. Hangi illerde eğitime ara verildi? Konya, Karaman, Bingöl, Afyon, Isparta, Aksaray, Yozgat'ta okullar tatil olacak mı? Salı günü kar tatili ile ilgili detaylar haberimizde.

27 Aralık Salı hangi illerde okullar tatil oldu?
26 Aralık 2016 Pazartesi 20:30

Yurdun birçok kesiminde etkisini gösteren kar yağışı eğitime engel oluyor. Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. KAr yağışı ile birlikte bazı illerde eğitime ara verildi. 27 Aralık 2016 Salı günü hangi illerde okullar tatil olacak?  Ankara, Nevşehir, Yozgat, Konya, Kırıkkale kar tatili açıklaması ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

27 Aralık Kar Tatili olan İllerimiz şu şekilde;

KONYA

Konya kent merkezinde kar yağışı nedeniyle eğitime 27 Aralık 2016 Salı günü ara verildi. 

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle merkez Meram, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların 27 Aralık Salı tatil edildiği belirtildi.

İl genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamileler ile engellilerin yarın idari izinli sayılacağı, özel kreş, gündüz bakımevleri ile çocuk kulüplerinin de bir gün süreyle tatil edildiği ifade edildi.

KARAMAN

Karaman'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Karaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yoğun yağış nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelindeki tüm okulların 27 Aralık Salı tatil edildiği belirtildi.

Karaman'da kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılacak.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.