21 Aralık Çarşamba Çorum ve Bolu'da okullar tatil mi?

Çorum ve Bolu'da yarın okullar tatil olacak mı? Kar yağışı etkisini gösteriyor. Çorum ve Bolu Valiliği ve MEB'den kar tatili açıklaması yapıldı mı? Okulların tatil olması ile ilgili merak edilenler haberimizde.

21 Aralık Çarşamba Çorum ve Bolu'da okullar tatil mi?
20 Aralık 2016 Salı 22:35

Çorum'da okullar tatil mi? Yurdun büyük bölümünde etkisini gösteren kar yağışı Çorum'da yoğun bir şekilde devam ediyor. Meteorolojinin yaptığı açıklamalar ardından gözler MEB ve valiliğe çevirildi. Çorum Valiliği'nden son dakika kar tatili açıklaması ve detaylar haberimizde.

ÇORUM

Çorum'da etkisini gösteren kar yağışı sonrasında öğrenciler kar tatili haberini bekliyor. Kar yağışı yoğun etkisini gösterirken öğrenciler MEB ve Valilikten gelen açıklamaya gözlerini çevirdi. 21 Aralık çarşamba günü itibariyle Çorum hava durumu verilerine göre etkili kar yağışının olması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek -1 en düşük ise -7 derece olacak.

Çorum'da O ilçelerde Okullar Tatil

Çorum'un yoğun kar yağışı nedeniyle Osmancık ve Kargı ilçelerinde eğitime 1 günlük ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Osmancık'ta kar yağışı nedeniyle okulların tamamı, Kargı ilçesinde de taşımalı eğitime 21 Aralık 2016 Çarşamba günü bir gün ara verilmiştir" denildi.


BOLU

Bolu'da kar yağışı yoğun bir şekilde etkisini gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bolu'da 21 Aralık 2016 Çarşamba günü kar yağışının devam edeceğini açıklamıştı. Bolu’da 21 Aralık Çarşamba günü de yoğun kar yağışı bekleniyor. En yüksek 1 derecenin görüleceği Bolu’da en düşük sıcaklık ise -13 derece olarak tahmin ediliyor.



21 Aralık 2016 Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gunay - 7 yıl önce
Corum eksi7 ile tatil bolu eksi13 tatil yok donuyor cocuklar
Avatar
Yücel - 7 yıl önce
21 çarşamba günü okullar tatil mi bölüşerek