2017 AÖL sınavları ne zaman? AÖL sınavına kaç gün kaldı?

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı içinde yapılacak olan (AÖL) Açık Lise ikinci dönem sınavları ne zaman olacak? Binlerce öğrenci sınav takvimini heyecanla bekliyor.

2017 AÖL sınavları ne zaman? AÖL sınavına kaç gün kaldı?
10 Mart 2017 Cuma 21:08

2017 Açık Lise sınavları Mart ayının kaçında olacak. Açıktan lise okuyan öğrenciler sınav takvimlerini heyacanla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL sınav takvimini açıkladı. Buna göre ikinci sınav tarihi belli oldu;

Açık liseden bir yılda 3 dönem bulunmaktadır. Bu dönemler sınavlar ile sona ermekte olup bu sınavlardan alacağınız puanlar kredi olarak karnenize işlenmekte olup bu kredilerle mezun olacaksınız. Açık lise sınavları genellikle Ocak, Mart, Temmuz aylarında yapılmaktadır. 2017 yılı için açık lise ve mesleki açık lise sınav tarihleri açıklandı.

2017 AÇIK LİSE SINAV TARİHLERİ

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) – 1. Dönem Sınavı 7-8 Ocak 2017 tarihinde yapılacak.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) – 2. Dönem Sınavı 18-19 Mart 2017  tarihinde yapılacak.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) – 3. Dönem Sınavı 1-2 Temmuz 2017 tarihinde yapılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.