20 Mayıs 2016 tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na az bir zaman kaldı. 19 Mayıs resmi tatil; ancak en çok merak edilen o milli günü takip eden gün 20 Mayıs 2016 tatil mi? 19 Mayıs tatili kaç gün olacak, kurumlar ve okullar tatil olacak mı? Ankara, İstanbul ve İzmir 20 Mayıs Okullar tatil mi? 19 Mayıs tatiliyle ilgili detaylar haberimizde.

20 Mayıs 2016 tatil mi? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
12 Mayıs 2016 Perşembe 11:10

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlanmasına az bir süre kaldı. Tüm ülkede çoşkuyla kutlanan bu milli günde, okullar ve resmi kurumlar tatil oluyor. 19 Mayıs gününü takip eden 20 Mayıs 2016 günününde tatil olma ihtimali konuşuluyor. Ancak Milyonlarca memur ve öğrencilerin merakla beklediği haber henüz gelmedi. Bu sen 19 Mayıs 2016 Perşembe gününe denk geliyor. 19 Mayıs'ta tüm resmi kurum ve kuruluşlar tatil olacak. Doğal olarak akıllara gelen ilk soru ise "20 Mayıs tatil olacak mı?" şeklinde oluyor. Peki 20 Mayıs tatil mi?


20 Mayıs 2016 Resmi Tatil olacak mı?

19 Mayıs TBMM tarafından oylanarak belirlenmiş resmi tatillerden sadece bir tanesi. Bu sene 19 Mayıs tatilinin perşembe gününe gelmesi, "20 Mayıs'ta tatil olur mu acaba? " sorusunu akıllara getirdi, dillere düşürdü. 20 Mayıs 2016 Cuma gününün tatil olup olmayacağını şimdiden söylemek zor bir tahmin olur. Bu tarz tatiller Bakanlar Kurulu kararıyla çıkıyor. 20 Mayıs'ta herhangi bir resmi tatil kararı duruma göre çıkabilir. Tabi çıkmama ihtimalinide göz ardı etmemek gerekiyor.

MEB'den açıklama var mı? 20 Mayıs okul tatil olacak mı?

Elbette 20 Mayıs Cuma gününün  en çok tatil olmasını isteyen şüphesiz öğrenciler. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 Mayıs 2016 Cuma gününün tatil olup olmayacağıyla ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak ilerleyen zamanlarda 20 Mayıs tatiliyle ilgili resmi bir açıklama yapabilir. Bu nedenle Kamu Saati 'ni takip edin. Kamu Saati'nin uygulamasını indirerek tatil haberini ilk siz alın. İndirmek için tıklayın

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Küb - 8 yıl önce
Tatil olsun
Avatar
Elif - 8 yıl önce
TATİL İSTİYORUZ