2 Kasım'da Okullar Tatil Edildi

Öğretmen ve öğrencilere sevindirici haber. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı açıklama yaptı, 30 Ekim ve 2 Kasım'da okullar tatil edildi.

2 Kasım'da Okullar Tatil Edildi
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

28 Ekim Çarşamba günü okulların yarım gün tatil edilmesi ve 29-30 Ekim günlerinin tatil edildiğinin duyurulması gözleri 2 Kasım tarihiyle ilgili açıklamaya çevirdi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bu akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile okulların seçim sonrası hazırlanması için 2 Kasım'ın tatil edildiğini belirtti.

2 Kasım günü tatil olduğu için öğretmen ve öğrencilerin toplam tatil süresi 29 Ekim tatiliyle birleşerek 5 buçuk güne ulaşacak. Çarşamba öğleden sonra başlayarak salı gününe kadar tatil edilme ihtimali olan okullar için meraklı bekleyiş sona erdi. Okulların seçim sonrası eğitim öğretime hazırlanması, seçimlerde görev alan ve çalışmaları geç saatlere kadar süren öğretmenlerin dinlenmesi amacıyla 2 Kasım öğrencilere ve öğretmenlere tatil edildi.

Geçtiğimiz günlerde eğitim camiasının ileri gelenlerinden gelen açıklamalar 2 Kasım gününün tatil edilebileceği yönünde olmuştu. Geçtiğimiz yıllarda da benzer uygulamaların yapıldığı göz önüne alındığında bu seçimde de seçim sonrası günün tatil edilmesi bekleniyordu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.