Türkiye'ye Hiç Kimse Emir Veremez, NATO Sahnede: 'DURDURUN'

Nato Türkiye'den barış pınarı harekatını bir an önce durdurmasını istedi, İngiliz Başbakan Boris Johnson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin Suriye'deki operasyonlarını sona erdirmesi gerektiği açıklamasında bulundu, Detaylar haberde...

Türkiye'ye Hiç Kimse Emir Veremez, NATO Sahnede: 'DURDURUN'
Admin
Admin
15 Ekim 2019 Salı 19:26

NATO Sahnede: 'DURDURUN'

İngiliz Başbakan Boris Johnson ve NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin Suriye'deki operasyonlarını sona erdirmesi gerektiği açıklamasında bulundu.

‘HAREKATI DURDURUN’
İngiliz hükümet sözcüsünün yaptığı açıklamada, “Başbakan ve Genel Sekreter kuzey Suriye’deki durumdan duydukları endişeyi dile getirdi” denildi.

Liderlerin Türkiye’nin NATO üyesi ülke olarak değerli bir müttefik olduğunun altının çizildiği açıklamada Türkiye’nin Suriyeli mülteciler konusunda verdiği mücadeleye dikkat çekildi.

 

Gelişmeleri bildireceğiz...


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.