Trump'tan Rusya açıklaması; "Sadece aptal insanlar Rusya ile iyi ilişkiler..."

ABD Başkanlığına seçilen ve yakın zamanda göreve gelecek Donald Trump, Rusya ile iyi ilişkiler kurulması gerektiğini ifade etti. ABD'nin yeni başkanı, "Sadece aptal insanlar Rusya ile iyi ilişkiler kurmanın kötü olduğunu düşünebilir." dedi.

Trump'tan Rusya açıklaması; "Sadece aptal insanlar Rusya ile iyi ilişkiler..."
08 Ocak 2017 Pazar 00:55

ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, ABD ve Rusya ilişkileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Twitter hesabından, başkanlık görevini devraldığında ABD'nin Rusya ile kuracağı ilişkilere yönelik açıklamalarda bulundu.

Başkanlık görevine geldiği taktirde Rusya ile iyi ilişkiler yaşayacağını belirten Trump, "Sadece aptal insanlar Rusya ile iyi ilişkiler kurmanın kötü olduğunu düşünebilir." mesajını yayımladı. 

Dünyada yeterince sorun olduğunu ifade eden Trump, başkanlık görevini yürütmeye başladığında Rusya'nın ABD'ye çok daha fazla saygı göstereceğini ve iki ülkenin birçok sorunun çözümünde beraber çalışabileceğini belirtti.

Amerikan istihbarat birimleri, "Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimlerine Trump’ın kazanmasını sağlamak için siber saldırılar yoluyla müdahale ettiği" iddialarını içeren raporu açıklamıştı.

Önmüzdeki günlerde Rusya ile ABD arasında nasıl bir yakınlaşma görülecek merakla bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.