Terör zanlısı Türkiye uçağına binerken yakalandı

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Arlanda Havalimanı'nda Türkiye'ye gidecek olan uçağa binmek üzere gelen terör zanlısı yakalandı. Terörist, pasaport kontrolü sırasında uluslararası olarak arandığının fark edilmesi üzerine gözaltına alındı. 

Terör zanlısı Türkiye uçağına binerken yakalandı
13 Nisan 2016 Çarşamba 13:24

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Arlanda Havalimanı'nda Türkiye'ye gidecek olan uçağa binmek üzere gelen terör zanlısı yakalandı. Terörist, pasaport kontrolü sırasında uluslararası olarak arandığının fark edilmesi üzerine gözaltına alındı.  Soruşturma savcısı Ronnie Jacobsson tarafından yapılan açıklmada gözaltına alınan kişinin Alman polisi tarafından Almanya'da terör zanlısı olarak arandığını doğruladı.

İsveç polisi yaptığı açıklamada, terör zanlısının sabah 08.30 sıralarında yakalandığını ve zanlıya avukat tahsis edilmesinin ardından sorgulamasına başlanacağını bildirdi. Polis yakalan kişinin hangi ülke vatandaşı olduğu ve nereye gitmekte olduğu ile ilgili ayrıntılı bilgi vermekten kaçındı.

Expressen gazetesinin edindiği bilgiye göre yakalanan 1980 doğumlu şahıs Türkiye'ye uçmaya hazırlanan uçağa binmek üzere iken pasaport kontrolü yapan görevlinin şüphelenerek alarm vermesi üzerine yakalandı.
 


Etiketler; #terör
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.