Pariste en çok kayıp yaşanan konser alanının saldırı anı görüntüleri!

Paris’te gerçekleşen kanlı terör saldırısının yeni görüntüleri çıkmaya devam ediyor. En çok kaybın yaşandığı konser alanındaki görüntülerde birden duyulan silah seslerinin ardından görüntü kesiliyor.

Pariste en çok kayıp yaşanan konser alanının saldırı anı görüntüleri!
15 Kasım 2015 Pazar 12:54

Paris’te gerçekleşen kanlı terör saldırısının yeni görüntüleri çıkmaya devam ediyor.  En çok kaybın yaşandığı konser alanındaki görüntülerde birden duyulan silah seslerinin ardından görüntü kesiliyor.

Fransa’nın başkenti Paris’i adeta kan gölüne çeviren terör saldırılarında 129 kişi hayatını kaybetti. En çok kayıp ise 89 kişi ile Eagles of Death Metal grubunun sahneye olduğu Bataclan konser salonunda verildi. Bataclan konser salonuna yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. Konser anını görüntüleyen bir vatandaş kısa bir süre de olsa saldırı anını görüntüleyebiliyor. Görüntülerde ilk başta grup üyelerinin şaşkınlığı görülürken üyelerden biri durumu farkedip kaçarken solist saldırının şoku ile sahnede donup kalıyor.

Saldırıya ait bir diğer görüntüde de saldırganlar ve polis arasında meydana gelen çatışma kayıt altına alınmış.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Terörün her türlüsünü lanetliyorum.