Mısır'dan Türkiye için skandal suçlama

Mısır'dan Türkiye için akıl almaz bir açıklama yapıldı. Resim sergisine katıldığı sırada suikast sonucu öldürülen Rusya Büyükelçisi Andrev Karlov için yapılan açıklamada Türkiye suçlandı.

Mısır'dan Türkiye için skandal suçlama
21 Aralık 2016 Çarşamba 10:55

Mısır Milletvekili Mahmud Bedr, Türkiye için skandal sözlere imza attı. Polis memuru Mert Altıntaş'ın Rusya Büyükelçisi Andrev Karlov'u öldürmesinden dolayı Türkiye'yi suçlayan Bedr, teröristlere verdiği destekten dolayı bedelini ödediğini söyledi. 

Sadece bu açıklamayla kalmayan Bedr, Türkiye'de bulunan tüm Rus diplomatların tehlikede olduğunu iddia etti. Bedr, skandal sözleri ile Türkiye'nin terör ile verdiği haklı mücadeleyi karalamaya çalıştı. 

Mısır Milletvekili Bedr, Müslüman Kardeşler'in devrilmesinde en büyük rolü oynayan Temerrüd Hareketi'nin de kurucularından biri.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.