İsviçre'de korku saçan palyaço 1 kişiyi bıçakladı

İsveç polisi palyaço kıyafeti giyerek insanları tehdit eden palyaçoların peşinde. Palyaço maskeli kişilerin önceki gün bir kadını ölümle tehdit ettiği belirtilirken bugün palyaço kıyafetli kişinin bir genci bıçakladığı açıklandı.

İsviçre'de korku saçan palyaço 1 kişiyi bıçakladı
14 Ekim 2016 Cuma 22:35

İsviçre'nin güneyinde Vargberg kentinde bir genç, palyaço maskesi takmış bir kişi tarafından bıçaklandı, bıçaklanan gencin olayı ufak yaralarla atlattığı belirtildi.
İsveç'te dün de palyaço kostümü giymiş iki kişinin bir kadını öldürmekle tehdit ettiği bildirilmişti.
İsveç'teki olaylar, palyaço kostümü giyerek insanları korkutma "akımı"nın hız kazandığı bir dönemde yaşandı.
Yazdan bu yana, başta ABD olmak üzere İngiltere, Kanada, Fransa ve Avustralya gibi ülkelerde, palyaço kostümü giyip korkunç yüz makjayı yapan kişilerin halkı korkuttuğu haberleri geliyor.
Polis 'korkunç palyaço'ların peşinde
Vargerb polisi, bıçaklama olayının nedeninin bilinmediğini, ortada bir hırsızlık durumu da olmadığını belirtti.
Ancak polis olayı "korkunç palyaço" akımı ile ilişkilendirmekten de kaçındı.
ABD ve İngiltere'de, palyaço maskesi ile çevredekileri korkutan 10'dan fazla kişi "asayişi bozmaktan" gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.