İstanbul'da 11 şehit, 36 yaralının olduğu patlama dünya basınında

İstanbul Beyazıt İlçesi Veznecilerde çevik kuvvet poislerini taşıyan otobüse yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Yaşanan patlamayı Dünya basını manşetten verdi.

İstanbul'da 11 şehit, 36 yaralının olduğu patlama dünya basınında
07 Haziran 2016 Salı 11:40

İstanbul Beyazıt'ta bulunan Vezneciler'de sabah saatlerinde çevik kuvvet otobüsüne düzenlenen bombalı saldırıda 7'si polis 11 kişi şehit olurken, 36 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan bu hain bombalı terör saldırısını uluslararası ajanslar son dakika gelişmesi olarak duyurdu. 

İngiliz kanalı BBC News İstanbul'da yaşanan bombalı saldırıyı manşetten verdi. BBC News,  "Patlamanın, şehrin turistik mekanı Beyazıt'ta meydana gelmesi dikkat çekti" ifadesini kullandı.

Guardian gazetesi ise  Ankara'da düzenlenen terör saldırılarını hatırlatarak, İstanbul'da yaşanan bombalı saldırıyı terör örgütleri DAEŞ veya PKK'nın düzenlemiş olabileceğini belirtti.

DW NEWS, "İstanbul'un merkezinde polis otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi" haberini girdi.

Çin Haber Ajansı XİNHUA, İstanbul'da meydana gelen patlamada yaralılar var detayını okuyucuları ile paylaştı.

SKY NEWS, Türkiye'de polislerin içinde bulunduğu araca yönelik bombalı saldırı düzenleğini okuyucularına duyurdu.

RUSSIA TODAY gazetesi, "İstanbul'da bir otobüs durağı yakınında patlama meydana geldi, yaralılar var." başlığıyla haberi okuyucularıyla paylaştı.


Etiketler; #İstanbul
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.