iRAN İntikam almak için Henüz Yeni Başladık Diyor!

İRAN İntikam Almak İçin Henüz Yeni Başladık Diyor!

iRAN  İntikam almak  için Henüz Yeni Başladık Diyor!
Admin
Admin
08 Ocak 2020 Çarşamba 13:21

İRAN İntikam Almak İçin Henüz Yeni Başladık Diyor!

Devrim Muhafızları Ordusu, ABD'nin saldırıya Cevap vermesi halinde 'çok daha sert ve ezici' cevap verileceğini açıkca tehditle bilidiride  bulundu.

İran Devrim Muhafızları Ordusunca yapılan yazılı bildiride, İranlı general Kasım Süleymani'nin intikam operasyonu genelinde, ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed Hava Üssü'nün onlarca karadan karaya balistik füzeyle vurulduğu bildirildi.

"ABD YANIT VERİRSE DAHA SERT KARŞILIK ALIR"

Açıklamada, ABD'nin saldırıya yanıt vermesi halinde İran tarafınca"çok daha sert ve ezici" karşılık verileceği  bidirisinde bulunuldu.

"ABD ÜSLERİ OLAN ÜLKELERE BU UYARI ! "

Bölgede ABD üslerine ev sahipliği yapmış olduğu ülkelerin de açıkca tehdit edildiği açıklamada, "Her durumda İran'a karşı düşmanca ve saldırganca eylemlerin kaynağı hedef alınacaktır. İşledikleri suçta siyonist rejimi de suçlu ABD rejiminden ayrı tutmuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İran, Irak’taki Amerikan hedeflerine yapılan saldırılara karşılık verilmesi halinde saldırıların daha da şiddetleneceğini bildirdi.

İran, ABD tarafından öldürülen general Süleymani'nin intikamını almak için harekete geçti. 10'dan fazla füzeyle Irak'taki ABD hedeflerine saldıran İran, Amerika'nın müttefiklerine  uyarıda bulundu.

Açıklamada, ABD halkına bölgedeki askerlerini daha fazla zarar görmemeleri için ülkelerine dönmelerini tavsiyesinde  bulundu.

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.