Irak gece yarısı bombalı saldırılarla sarsıldı

Irak gece yarısı bombalı saldırılarla sarsıldı. Başkent Bağdat'ın farklı bölgelerinde düzenlenen saldırılarda 6 kişi hayatını kaybetti 21 kişi yaralandı.

Irak gece yarısı bombalı saldırılarla sarsıldı
11 Ekim 2016 Salı 08:42

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen bombalı saldırılarda 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 21 kişinin yaralandığı belirtildi.

Irak'ta gece yarısı çeşitli patlamalar meydana geldi. Sünni bir vakıf görevlisinin, aracına yerleştirilen bombanı Es-Seyyidiyye bölgesinde infilak etmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca İskan, Es-Suleyh ve Ed-Dura bölgelerinde de patlamalar meydana geldi. Meydana gelen patlamalarda 5 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. 

Bağdat'ta meydana gelen 4 patlamada 6 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Irak polisinden Albay Salim en-Numan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sünni bir vakıf görevlisinin, aracına yerleştirilen bombanın Es-Seyyidiyye bölgesinde infilak etmesi sonucu hayatını kaybettiğini söyledi.
 
Saldırların sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.
 
Terör örgütü DEAŞ'ın, nüfuz alanının ülkenin kuzey ve batı kısmında sınırlandırılmasına paralel olarak son aylarda hükümetin kontrolündeki bölgelere saldırılarını artırdığı belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.