Irak eski Başbakanı Maliki: Düşmanın planları varsa bizim de vardır

​Eski Irak Başbakanı Nuri el-Maliki, Musul operasyonu için yaptığı açıklamada "Düşmanın planları varsa bizim de vardır." diye konuştu.

Irak eski Başbakanı Maliki: Düşmanın planları varsa bizim de vardır
24 Ekim 2016 Pazartesi 11:22

​Eski Irak Başbakanı Nuri el-Maliki, Musul operasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bağdat'ta operasyon için konuşan Maliki,  "Geliyoruz Ninova" adının kullanıldığı Musul operasyonunu Suriye ve Yemen'e kadar uzatarak, "Irak'ın yanı sıra Suriye ve Yemen'de yaşanan ve İslam projesine inanmayanların körüklediği günlük çatışmaları unutmamamız gerekir." diye konuştu.

Mezhep çatışmasının başlamasından dolayı endişe duyulan Musul operasyonu için "Düşmanın planları varsa bizim de vardır." diye konuşan Maliki şöyle devam etti:

"Düşmanın planları varsa bizim de vardır." diyen Maliki, "Geliyoruz Ninova' operasyonu diğer yüzüyle 'geliyoruz Rakka', 'geliyoruz Halep' ve 'geliyoruz Yemen' operasyonudur."



 


Etiketler; #musul #ırak
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.