Fransız haber kanalı Euronews'den Davutoğlu'na büyük terbiyesizlik

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun veda konuşması yaptığı sırada, Fransız Haber yayını Euronews'in sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı yakışıksız paylaşım büyük tepki topladı.

Fransız haber kanalı Euronews'den Davutoğlu'na büyük terbiyesizlik
06 Mayıs 2016 Cuma 11:41

Fransa'nın önemli haber kuruluşlarından birisi olan Euronews büyük bir skandal ile gündeme geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MYK toplantısı sonrası yaptığı basın açıklamasını canlı veren Euronews kanalı aynı dakikalarda sosyal medya hesabı twitter üzerinden de mesajlar attı. Euronews'in Ahmet Davutoğlu'nun konuştuğu sırada twitter üzerinden attığı mesaj pes dedirtti.

Dün AK Parti MYK toplantısı sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu kameralara karşısına geçti. Davutoğlu'nun açıklama yaptığı dakikalarda Fransız haber servisi Euronews resmi twitter sayfasından skandal bir mesaj yayınladı. Adeta Davutoğlu ve Türkiye ile dalga geçilen mesajda resmen Davutoğlu'nun iş aradığını ima edercesine bir mesaj atıldı. 

Milyonlarca takipçisi olan Euronews "Davutoğlu CV'sini okuyor. Başbakan'a ihtiyacı olan ülke var mı?" şeklinde terbiyesizce tweet attı. Tweet tepki toplayınca silinirken, Euronews istediği algıyı oluşturmuş oldu.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.