Erdoğan İdlib Zirvesi İçin Tarihini Açıkladı
Erdoğan İdlib Zirvesi İçin Tarihini Açıkladı

Erdoğan İdlib Zirvesi İçin Tarihini Açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Putin, Merkel ve Macron'la 5 Mart'ta tekrar bir arada olacaklarını ve İdlib konusunu tekrar bi gözden geçireceklerini açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birçok etkinlikle dahil olmak üzere İzmir'e ulaştı. İzmir Kınık 'ta millete seslenen buradan Bergama ilçesine yolculuk etmişti.
Bölgeye yapılan yatırların yanı sıra , uluslararası gündem alakaları konulara da açıkladı.
5 MART'TA BU KONULARI KONUŞACAĞIZ"
İdlib konusunda Afrin kadar mühim bir hal olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı , " İdlib, Barış Pınarı Harekat yeri kadar mühimdir. Putin'e doğruca anlattım . Öğlen Sayın Merkel ve Macron'a da konu hakkında açıklamalarda bulundu . 5 Mart tarihi ile tekrar buluşacağız geleceğiz ve bu konuları gözden geçirerek en doğru karara varacağız ." açıklamaları yaptı.
Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ
Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©