Emniyet Müdürü'nün evine saldırı!

Aden'de Emniyet Müdürü Şelal Şai Hadi'nin evine bombalı saldırı düzenlendi. Olayda 11 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Emniyet Müdürü'nün evine saldırı!
17 Ocak 2016 Pazar 21:15

Yemen'de Aden Emniyet Müdürü Şelal Şai Hadi'nin evine düzenlenen bombalı saldırıda 11 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Aden Emniyet Müdürü Hadi'nin evine bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda, 2 koruma görevlisi ve 9 sivil olmak üzere 11 kişinin hayatını kaybettiği, Hadi'nin ise yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmazken, resmi makamlardan da açıklama yapılmadı.

Ensarullah Hareketi (Husiler) ile Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi yanlısı güçler arasında uzun süren çatışmalar sonucu geçen yılın temmuz ayında Husilerin elinden kurtarılan Aden, bir kısmını terör örgütü DAEŞ'in üstlendiği şiddet olaylarına sahne oluyor.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Müslüman ülkelerinde bu kadar kaosun olması çok ama çok üzücü.