Donald Trump ve Theresa May'in el ele tutuşmasının nedeni

ABD Başkanı Donald Trump ve İngiltere Başbakanı Theresa May'in ele ele tutuştuğu fotoğrafın nedeni ortaya çıkarıldı. İşte merak edilen o neden...

Donald Trump ve Theresa May'in el ele tutuşmasının nedeni
30 Ocak 2017 Pazartesi 14:02

Gazeteciler ABD Başkanı Donald Trump ve İngiltere Başbakanı Theresa May'in ele ele fotoğrafını çekmişti. İkilinin neden el ele tutuştuğu belli oldu. 

İngiliz gazetesi The Sunday Times gazetesinin iddiasına göre el ele tutuşma nedeni Trump'ın ‘merdiven fobisi’. Konu hakkında The Mirror’a açıklama yapan bir Beyaz Saray kaynağıda Trump'ın yükseklikten korktuğunu ve “Özellikle merdivenlerden hoşlanmıyor ve en büyük korkusu kirli tırabzanlar” olduğunu söyledi.

Sosyal medyada hızla yayılan iki liderin el ele tutuştuğu görüntü için Sputnik ise "Downing Sokağı (İngiltere Başbakanlığı) yetkilileri, Başkan'ın merdiven ve yokuş fobisi olduğunu, Başbakan'ın da Beyaz Saray'daki bir yokuşu geçerken elini tutmasına izin verdiğini belirtti" denildi.

Trump'ın mikrop fobisi önceden açıklansa da merdiven fobisine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.