DAEŞ'in iki numaralı ismi öldürüldü

Irak Dışişleri Bakanlığı ülkenin doğusunda yer alan El-Aş bölgesinde bulunan DAEŞ karargahının vurulduğunu açıkladı. Açıklamada DAEŞ lideri Bağdadi'nin sağ kolu Hacı İman kod isimli El Anbari'nin öldürüldüğünü de belirtti.

DAEŞ'in iki numaralı ismi öldürüldü
02 Mayıs 2016 Pazartesi 08:29

Terör örgütü DAEŞ'in lideri Bağdadi'ye en yakın olduğu öğrenilen teröristin öldürüldüğü öğrenildi. DAEŞ'in yönetim kadrosunda bulunan ve Haci İman kod adlı teröristin, öldürüldüğü doğrulandı.

Russia Today’in yaptığı habere göre, DAEŞ lideri Bağdadi'nin sağ kolu Hacı İman kod adında olan El Anbari'nin öldürüldüğü bildirildi. Irak Dışişleri Bakanlığı, DAEŞ'e ait bir karargahın vurulduğunu ifade ederken, operasyonda 14 DAEŞ militanının öldürüldüğü bildirildi. Irak'ın kuzeydoğusunda yer alan El-Aş bölgesinde bulunan DAEŞ karargahına düzenlenen operasyonda örgütün 2 numaralı adamı Haci İman koda adlı El Anbari'nin de öldürdürüldüğü belirtildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.