Cem Özdemir, bir kez daha Türk düşmanı olduğunu gösterdi!

Türk asıllı Alman Milletvekili Cem Özdemir, Türkiye'ye olan düşmanlığını bir kez daha gösterdi. Özdemir, DİTİB ve resmi kuruluşların Alman okullarında din dersi vermemesi gerektiği ve Türkiye'nin AB'ye girmesiyle ile ilgili skandal sözlere imza attı.

Cem Özdemir, bir kez daha Türk düşmanı olduğunu gösterdi!
25 Temmuz 2016 Pazartesi 09:39

Almanya parlementosundaki 'Ermeni Soykırımı'nın kabul edilmesi için büyük bir çaba gösteren Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, ‘Deutschlandfunk' radyosundaki konuşmasında skandal sözlere imza atmış oldu. Alman okullarındaki din dersleriyle Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) ve benzeri resmi devlet kurumlarının görevlendirilmemesini eğer bu yapılırsada "Erdoğan'ın okullarımıza da girdiğini teslim etmemiz gerekir" diye konuştu.

Özdemir, DİTİB'in siyasi bir kuruluş olduğunu ve ‘ilk halkasının' Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu belirten Özdemir, “Bu gibi kuruluşlara devlet anlaşmasıyla değer verilir, dini cemaat oldukları resmen kabul edilir ve okullarımızda İslam din dersi vermeleri sağlanırsa, dürüst olup Erdoğan'ın okullarımıza da girdiğini teslim etmemiz gerekir.” diye konuştu.

AB üyeliğinin askıya alınmasını istedi

Özdemir, Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki görüşmelerin askıya alınmasından yana olduğunu da dile getirdi.


Kaynak: Ajanshaber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.