Cakarta’da patlama! Çok sayıda ölü var!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da patlama meydana geldi.

Cakarta’da patlama! Çok sayıda ölü var!
14 Ocak 2016 Perşembe 08:58

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da en yoğun caddelerden biri olan Thamrin'de üst üste patlamalar meydana geldi. Patlamalardan birinin intihar saldırısı olduğu sanılıyor.

Endonezya’nın başkenti Cakarta’da en az 6 patlama meydana geldi. Görgü tanıklarının 'Paris saldırına benzer' olarak nitelediği olaylarda 1’i polis, 3’ü sivil en az 4 kişi hayatını kaybetti.

Starbucks'ın önünde en az 3 intihar bombacısı kendini havaya uçurdu, 2 saldırgan da yakınlardaki bir polis karakolunu hedef aldı.

BM Bölgesel Temsilcisi Jeremy Douglas, Twitter hesabında, patlamalardan bir diğerinin yeni ofisleri önünde gerçekleştiğini yazdı.

 ​Cakarta polisi de Sarinah alışveriş merkezinin önünde de patlama meydana geldiğini açıkladı. ABC’nin Endonezya muhabiri Adam Harvey de 10-14 saldırganın motosikletlerle gelip el bombası fırlattığını aktardı.

Kaynak : AA

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.