Boris Johnson'a Almanlardan Tepki

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya geldi Boris Johnson'ın tavırları Almanları kızdırdı Merkel tarafından Berlin'de ağırlanan İngiltere Başbakanı Johnson'ın umursamaz tavırları, ülkenin gündemine oturdu İki lider, objektiflere poz verdikten sonra tören alanına doğru ilerledi. Bu sırada objektifler, İngiltere Başbakanı Johnson'ın ellerine döndü. İki elini belinde bağlayan Johnson, bu şekilde tören alanına doğru ilerledi. Basının dikkatinden kaçmayan bu tavırlar, basın toplantısı öncesinde ve sonrasında da devam etti. Almanlar, Avrupa Birliği ile yol ayrımında olan İngiltere Başbakanı'nın bu tavırları karşısında oldukça kızgın.

Boris Johnson'a Almanlardan Tepki
Admin
Admin
22 Ağustos 2019 Perşembe 12:18

Boris Johnson'ın tavırları Almanları kızdırdı

Almanya Başbakanı Merkel tarafından Berlin'de misafir edilen İngiltere Başbakanı Johnson'ın umursamaz tavırları, ülkenin gündemine oturdu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile Berlin'de  bir araya geldi.

ALMANLARI KIZDIRAN HAREKETLER

İki lider, kameralara poz verdikten sonra tören alanına doğru ilerledi.

Bu sırada kamera objektifleri, İngiltere Başbakanı Johnson'ın ellerine döndü umursamaz tavırları nedeniyle kameralar Johnson'ın üstünde yoğunlaşmaya başladı .

Türklerin Asaletli düşünceli ve düşünme pozisyonu olan İki elini arkaya alarak belinde bağlayan Johnson, bu şekilde tören alanına doğru ilerledi.

Basının kamera objektiflerinden ve dikkatinden kaçmayan bu tavırlar, basın toplantısı öncesinde ve sonrasında da kamera objektifleri bu tavırları çekmeye devam etti.

Almanlar, Avrupa Birliği ile yol ayrımında olan brexit aşamsında olan  İngiltere Başbakanı'nın bu tavırları karşısında oldukça kızgın.

Boris Johnson'ın tavırları Almanları kızdırdı

Boris Johnson'ın tavırları Almanları kızdırdı

Boris Johnson'ın tavırları Almanları kızdırdı

Boris Johnson'ın tavırları Almanları kızdırdı


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muslum kilic - 4 yıl önce
cezaevinden çıktım bir aylık evliyim dört nüfusa bakmak zorundayım işsizim bekleyiniz olarak bize el uzatmamıştı istiyorum