Berlin'de terör saldırısı - TIR Noel pazarına daldı

Almanya'nın Başkenti Berlin'de Polonya plakalı damperli kamyon, Noel pazarına daldı. Terör saldırısında çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtiliyor.

Berlin'de terör saldırısı - TIR Noel pazarına daldı
19 Aralık 2016 Pazartesi 23:14

Almanya'nın başkenti Berlin'de Polonya plakalı olduğu öğrenilen TIR, Noel pazarına girdi. Kalabalığın içerisine giren TIR çok sayıda insanı ezdi. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, saldırının terör saldırıs olduğu açıklandı.

Almanya saati ile akşam 20.00'da meydana gelen olayda. damperi kamyon insanların alışveriş yaptığı Noel pazarına daldı. Polonya plakalı TIR, onlarca insanı altına alarak ezerken, TIR'ın şoförü olay yerinden kaçtı.

Kamyon şoförünün olayın ardından, olay yerinden kaçarak uzaklaştığı belirtilirken 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Almanya Berlin polisi, olayın bir terör saldırısı olduğunu duyururken, 9 ölü ve 50'nin üzerinde yaralı olduğunu açıkladı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.