Başkan Erdoğan: FETÖ Elebaşını ABD'den Canlı Yayında İstedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Ziyeretinde ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı ortak basın toplantısında, Canlı yayında FETÖ elebaşının iadesini istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı ortak basın toplantısında, Fetullah Gülen'in iadesi için gerekli belgeleri verdiklerini söyledi, Erdoğan Mektubu abd ye verdi mi?, Abd mektup, Trump şaşırdı Detaylar haberde...

Başkan Erdoğan: FETÖ Elebaşını ABD'den Canlı Yayında İstedi
Kamusaati
Kamusaati
14 Kasım 2019 Perşembe 01:41

Başkan Erdoğan: FETÖ Elebaşını ABD'den Canlı Yayında İstedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Ziyeretinde ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı ortak basın toplantısında, Canlı yayında FETÖ elebaşının iadesini istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı ortak basın toplantısında, FETÖ elebaşının iadesi için gerekli belgeleri verdiklerini söyledi, Erdoğan Mektubu abd ye verdi mi?, Abd mektup, Trump şaşırdı Detaylar haberde...

Erdoğan: FETÖ'nün ABD'deki mevcudiyeti bitirilmeli

Amerika ziyareti kapsamında,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Trump'ın Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği baş başa görüşme 1 saat 15 dakika sürdü. Erdoğan ve Trump'ın görüşmesine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile tercümanlar yer aldı.

Amerika Başkanlık Makamı Beyaz Saray'da düzenlenen Toplantıda, ABD'de bulunan FETÖ elebaşınin iadesini hem trumpla özel görüşmede hemde basın toplantısındaki canlı yayında isteyen Erdoğan, şunları söyledi:

"FETÖ ELEBAŞININ İADESİ İÇİN BİRÇOK BELGEYİ DE VERDİK"

"FETÖ, Türkiye'nin anayasal düzenini başarısız bir darbe girişimiyle ortadan kaldırmaya kalkışmış bir terör örgütüdür."

"Görüşmelerimizde, FETÖ'nün ABD'deki mevcudiyetinin sona erdirilmesi yönündeki talebimizi ve beklentilerimizi bir kez daha vurguluyoruz."

"FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi için, birçok belgeleri özellikle bu seyahatimizde de takdim ettik." Göderdiği Mektupları da bugün Sayın Başkan'a tekrar geri verdim dedi.

sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve başarılı diplomasi trafiği ile son günlerde Türkiye'yi uluslar arası arenada bileği bükülmez yapan başkan Erdoğana sevgi mesajları vardı en dikkat çeken ve birçok kullanıcı tarafından paylaşılan o mesaj ise DİK DUR EĞİLME TÜRK MİLLETİ SENİNLE paylaşımı oldu

bizde DİK DUR EĞİLME TÜRK MİLLETİ SENİNLE TÜRK BASINI SENİNLE DİYORUZ.

Erdoğan: FETÖ'nün ABD'deki mevcudiyeti bitirilmeli


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.