Barack Obama'nın 'Muhammed Ali' mesajı

ABD Başkanı Barack Obama, bugün hayatını kaybeden efsane boksör Muhammed Ali ile ilgili yayınladığı mesajda, "Muhammed Ali dünyayı derinden sarstı." diyerek taziye dileklerinin iletti.

Barack Obama'nın 'Muhammed Ali' mesajı
04 Haziran 2016 Cumartesi 18:37

ABD Başkanı Barack Obama, Parkinson rahatsızlığı bulunan ve solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Muhammed Ali'nin
bugün hayatını kaybetmesi ardından taziye mesajı yayınladı.

74 yaşında hayatını kaybeden Muhammed Ali için mesaj yayınlayan Obama, "Bu evrendeki herkes gibi ben ve Michell de Muhammed Ali'ni yasını tutuyoruz. Ama aynı zamanda onu tanıdığımız için Allah'a şükrediyoruz" diye belirtti.

Obama şu sözlerle taziyelerini iletti:

 "Muhammed Ali dünyayı derinden sarstı. Bu yüzden dünya daha iyi. Hepimiz bunun için daha iyiyiz. Michelle ve ben ailesine taziye dileklerimizi iletiyoruz ve nur içinde yatması için dua edeceğiz"

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.