Avrupa'nın ırkçılıkla imtihanı

Paris'teki terör saldırısından sonra dünyaya ırkçılık konusunda ders vermeye çalışan Avrupa yeni bir imtihanla karşı karşıya. Irkçılık Avrupa'da yükselecek mi?

Avrupa'nın ırkçılıkla imtihanı
14 Kasım 2015 Cumartesi 07:02

Gece saatlerinde Paris'te gerçekleşen terör saldırıları sonrasında Avrupa diken üstünde sabahı etti. Bir çok ülkede başörtülü ya da ortadoğu kökenli olanların saldırıya uğradığı belirtilirken Anadolu Ajansı muhabiri de olayları telefonda anlattığı sırada saldırıya uğradı. 

Avrupa'nın yaşadığı en vahim terör saldırılarından biri olan Paris saldırısı farklı noktalarda ve yavaş yavaş gerçekleşmesiyle bombalama eylemlerinden daha fazla korku ve paniğe yol açtı. Ülkede yaşayan Ortadoğu kökenlilerin evlerine ve işyerlerine saldırılar düzenleniyor. 

Paris saldırısı ortadoğu ve dünya siyasetinde yeni gelişmelere sahne olacak bir sürecin başlangıcı olabilir.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Terörün her türlüsünü lanetliyorum.