Anonymaus IŞİD'in saldıracağı ülkeleri açıkladı

Uluslararası hacker grubu Anonymaus IŞİD'in bugün saldırmayı planladığı yerlerin bilgisine ulaştığını açıkladı.

Anonymaus IŞİD'in saldıracağı ülkeleri açıkladı
22 Kasım 2015 Pazar 10:46

 Anonymanus IŞİD'in 22 Kasım'da yapacağı eylemleri bildiğini iddia etti. ABD, Lübnan, İtalya, Paris ve Endonezya'da ISİD'in bugün yeni eylemler yapacağını belirten ünlü hacker grubu terör örgütünnün ABD'de gerçekleşecek Dünya Güreş Gösterisi'ni hedef alacağını belirtti. 
Anonymaus  IŞİD'in eylemlerinden haberdar olduğunu "IŞİD'e de yapacakları eylemlerden dünyanın haberi olduğunu bildirmek istiyoruz ki belki bu eylemleri iptal ederler" sözleriyle ifade etti ve saldırılarla ilgili belgeleri yetkililerle paylaştığını dile getirdi.
Uluslararası hacker grubunun ulaştığı verilere göre saldırının düzenlenmesi planlanan yerler; ABD Georgia eyaleti, Atlantik kenti, Philips Arenada düzenlenecej Dünya Güreş Gösterisi, Five Finger Death Puch'ın Endonezya'da düzenleyeceği konser, Paris'te kadınların yapacağı toplu gösteri, Lübnan'da Spirit Üniversitesi'de düzenlenecek Pastoral günü ve İtalya'da Roma'da kutlanacak Mesih Bayramı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.